O nás

  • E-shop nejlevnějšíizolace.cz je na českém trhu již od roku 2002. Oproti ostatním e-shopům nejsme jen virtuální, máme vlastní sklady a proto nabízíme spíše užší sortiment s pokud možno 100%-ní skladovou dostupností. Veškeré objednávky zavážíme vlastní dopravou ze skladů v Českých Budějovicích s dodacím termínem do 5-ti pracovních dnů. Zkrátka vše ku spokojenosti zákazníka.

Historie
 

  • Myšlenka e-shopu nejlevnější izolace.cz vznikla v roce 2002, kdy firma dodávala několika živnostníkům z Českobudějovicka. V té době jsme měli pronajaté malé skladové prostory nedaleko Českých Budějovic. Prodejní sortiment byl malý, skladem byly pouze 2 druhy izolace pro šikmé střechy, ovšem naší hlavní zbraní byl v té době nový systém prodeje a závozu. Náš zákazník si pouze podal telefonickou nebo meilovou objednávku a druhý den měl izolaci zavezenou naším autem na stavbě. Mnoho firem v této službě spatřilo velkou úsporu času a nákladů, ale i přes to objem zakázek nebyl nijak velký a proto jsme se rozhodli tento systém zdostupnit v rámci celé ČR a to díky webu www.nejlevnejsiizolace.cz V základu to znamenalo rozšířit sortiment, pronajmout si větší skladovou halu a celý systém prodeje nějak logisticky zajistit.
  • Po problémových pokusech dopravovat zboží se smluvními dopravci, jsme se rozhodli zajišťovat dopravu vlastním autem. Za naší 6 let starou dodávku jsme koupili velký vlek a rozváželi zboží po ČR. Neodpustím si podotknout, že celý prodej vč. rozvozu jsme museli zvládnout ve 2 lidech. Roční nájezd s rozvozem zboží byl cca. 120-150 tis. km do toho vykládky kamionů se zbožím, příjem objednávek, nakládka k rozvozu, jednání s dodavateli, zajišťování reklamy, ani nevím jak jsme to vše tenkrát mohli zvládnout. Zhruba po 2 letech jsme přijali 1. zaměstnance (řidiče) a zakoupili jsme nákladní auto.
  • V roce 2006 následovalo další rozšíření sortimentu a vcelku zásadní smlouva o  dodávkách izolace s německým výrobcem. Bylo nutné přijmout dalšího řidiče, tentokrát pouze na dodávku.
  • V roce 2010, kdy už jsme se díky dalšímu rozšíření sortimentu nemohli vejít do  skladových prostor (viz. foto výše), proběhlo stěhování skladu na naši nynější adresu. Ulice: U Pily 666 v Českých Budějovicích. A sám za sebe mohu jen potvrdit, že je lepší vyhořet, než li se stěhovat.
  • Za rok 2012 jsme obsloužily přes 1000 zákazníků. Celkový počet objednávek byl 1126 v celkovém objemu přes 20mil. kč.
  • Od začátku roku 2013 jsme naplno začali připravovat slovenský e-shop a s tím související slovenskou pobočku. Náše firma se tím rozšíří o další 2 zaměstnance (administrace+řidič) a skladové prostory v obci Lehota pri Nitre. Předpokládám, že od května 2013 budeme schopni stejný servis jako v ČR nabídnout i v rámci Slovenska.

             Sklad: U Pily 666, Č.B.Sklad tepelné izolace od 2010Rozvoz tepelné izolaceNejnovější přírustek 2013            

 

 

 

 

 


Stará se o Vás

 
+420 603 186 727

E-mailový zpravodaj

Slevy, akce, novinky? Buďte první kdo o nich ví. Zadejte svůj e-mail a nenechte si je ujít.


Zadejte svůj e-mail a získejte výhody

Speciální přání


captcha image

Nejprodávanější zboží

  • Ursa PureOne DF 39  

    Ursa PureOne DF 39

    Produkt vyráběný technologií Pureone. Bílá minerální izolace, která je čistá, kompaktní, nedráždivá, bez obsahu formaldehydů a šetrná k životnímu prostředí. To vše při zachování bezkonkurenční objemové hmotnosti 15kg/m3.  

    Cena: 
    1 197,90 Kč / m3
  • Isover DOMO PLUS  

    Isover DOMO PLUS

    λD=0,038 W/m.K Role Isover DOMO PLUS jsou vhodné pro jakékoli tepelné, zvukové, nezatížené izolace pro zabudování do konstrukcí zavěšených pohledů, zateplení podkroví, k izolaci dutin (zvýšení protihlukové izolace), i na nepochůzí stropní a střešní konstrukce.

    Cena: 
    1 282,60 Kč / m3
  • Ursa PureOne SF 34  

    Ursa PureOne SF 34

    λD= 0,034 (W/m·K) URSA SF 34 je nekašírovaná minerální izolace ze skelné vlny s pomocnými ryskami na horní straně pro přířez. Je dodávaná ve formě rolí. Je určená především do rámových konstrukcí, tj. šikmých střech a obvodových plášťů dřevostaveb.

    Cena: 
    2 299,00 Kč / m3
  • Ursa Pureone DF 39 tl. 40mm  

    Ursa Pureone DF 39 tl. 40mm

    Cena: 
    1 197,90 Kč / m3
  • Ursa Pureone DF 39 tl. 100mm  

    Ursa Pureone DF 39 tl. 100mm

    Cena: 
    1 197,90 Kč / m3